NHL Snickerier AB
Magasinsvägen 13
163 43 Spånga
Telefon 08-36 37 55, 795 72 90
Hemsida www.nhlsnickerier.se

E-post
Håkan Häger: hakan@nhlsnickerier.se

Vägbeskrivning:

Vi håller till i nord-västra Stockholm, mellan Bromma flygplats/Solvalla och Spånga station.

Stockholm C:
Åk ut från Kungsholmen via Tranebergsbron. Fortsätt rakt fram – Drottningholmsvägen – sväng höger Ulvsundavägen (väg 279) och fortsätt den ca 4 km. Efter att du passerat Solvalla travbana på vänster hand kommer en lång vänsterkurva. Och strax efter den en likaledes lång högerkurva. I början av högerkurvan ska du svänga av till höger och åka över motorleden. Du har nu kommit in på Bromstensvägen. Åk den ca 600 meter. På höger hand ser du ett industriområde; det är Magasinsvägen. Vi håller till på den högra delen. Och du ser vår skylt: NHL Snickerier.

E4/20 norrifrån:
Tag av till höger vid avfarten Kista – Väg 279. Fortsätt Kymingelänken ända fram till E-18. Ta vänster i den korsningen. Du är nu ute på Ulvsundavägen. Ta första avfarten till höger. Du har nu kommit in på Bromstensvägen. Åk den ca 600 meter. På höger hand ser du ett industriområde; det är Magasinsvägen. Vi håller till på den högra delen. Och du ser vår skylt: NHL Snickerier.

E4/20 söderifrån:
Efter att du har passerat Lilla Essingen; håll utkik efter skylt Vällingby och sväng av där. Ut på Tranebergsbron. Fortsätt rakt fram – Drottningholmsvägen – sväng höger Ulvsundavägen (väg 279) och fortsätt den ca 4 km. Efter att du passerat Solvalla travbana på vänster hand kommer en lång vänsterkurva. Och strax efter den en likaledes lång högerkurva. I början av högerkurvan ska du svänga av till höger och åka över motorleden. Du har nu kommit in på Bromstensvägen. Åk den ca 600 meter. På höger hand ser du ett industriområde; det är Magasinsvägen. Vi håller till på den högra delen. Och du ser vår skylt: NHL Snickerier.